Innvik året rundt

Skigåer

Sommer

Om sommaren kryr det av liv i Nordfjord.

Det er høgsesong, fantastisk grøn fjord, badetemperatur, sommarski, og alt ein kan ynskje seg av fjell, fjord og dalopplevingar.

Vinter

Det er fint her om vinteren og. Hotellet ligg 20min frå Utvikfjellet, med 3 skitrekk og mange løypealternativ. Terrenget er ikkje av det vanskelegaste, og familiar kosar seg på korte eller lengre turar. Det er ei flott skistove med servering i bakken.

Andre vel å dra og bade på Hotel Alexandra sitt flotte badeland, med tre typar badstu, opplevingsdusjar, basseng både inne og ute, massasje eller skjønnhetsbehandling. Ein familie kan alle ha ein flott dag der inne hvis veret ikkje tillet dei store utskeielsane til fjells.

Skigåer
Skigåer

Haust

Det er tid for fargar i innfjorden: grønt, gult, raudt, brunt, oransje, litt snø på toppane.

M​ange syns at hausten er den finaste årstida.

​Lufta vert klårare, dagane kan fortsatt vere varme, soppen ventar på å bli plukka, og det er fantastisk å bevege seg i naturen, stort sett åleine, høgt til fjells!

Vår

Våren er kanskje den vakraste tida i fjorden.

​Det grønast tidleg, og ofte er veret betre enn ein kan forvente. Blomstrane spring ut, trea blømer, og det er godt å få ein forsmak på sommaren, lenge før snøen slepp taket i fjellet.

Skigåer

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
+47 57 87 49 90